ÚJ LECKE MODULOK

Tegye a tanóra részévé a 2018 FIFA WORLD CUP játékból kifejlesztett Pénzügyi Focit, a tanulási modulokkal együtt. Mindegyik modul sokrétű módszertani eszközöket is tartalmaz, hogy a játék könnyen integrálható legyen a meglévő tanmenetbe. A diákok (három különböző korcsoportban) olyan témákról tanulhatnak, mint a megtakarítás, költségvetés készítése, pénzügyi célok, személyazonosság-lopás, a hitelek helyes felhasználása - mindezt a játékon keresztül. Válassza ki a megfelelő korcsoportot a jobboldali sávban és töltse le az egyes tanítási modulokat. Mindegyik modul tartalmazza:

Áttekintés:

Az áttekintés egy rövid összefoglalót nyújt az elkövetkező tananyagról az oktatók és diákok számára egyaránt.

Tanulási célok

A célok röviden vázolják az egyes modulok révén elsajátítható tudást.

Útmutató

Minden egyes modul tartalmaz útmutatót, mely vázolja a tanítási koncepciót, a legfontosabb fogalmakat, valamint jegyzeteket a tanárok számára. Az oktatók tetszés szerint használhatják ezeket, akár változtatás nélkül, akár a saját tanítási stílusukhoz alakítva.

Megbeszélés

Ebben a részben tanári irányítás mellett konkrét példák megvitatásán keresztül gyakorolhatják a diákok az eddig tanultakat.

Tevékenységek:

Minden egyes modul végén a diákok egy tesztet kapnak, mely során próbára tehetik a megszerzett tudásukat. A tevékenységek csoportos és egyéni tanulásra egyaránt használhatóak.

Tananyagok letöltése
A tananyagainkat három különböző korcsoport számára készítettük. Klikkeljen és töltse le a megfelelő tananyagot!
Kezdő
Ez az anyag az általános iskolás diákok számára készült.
Haladó
Ezek a leckék a középiskolás diákok számára készültek.
Mester
Ezek a leckék a 18 év feletti diákok számára készültek.

Kezdő (11-14 éveseknek)
Haladó (14-18 éveseknek)
Mester (18 éven felülieknek)
facebook youtube.jpg youtube